Cele mai bune mânuși de ski – cum să vă alegeți cele mai bune?

Great choice

Trespass Contact
Trespass

Trespass Contact

Smart hodnotenie

9

Best product

Quiksilver Squad
Quiksilver

Quiksilver Squad

Smart hodnotenie

9.4

Premium product

Quiksilver Hill GORE-TEX
Quiksilver

Quiksilver Hill GORE-TEX

Smart hodnotenie

9.2

Fiecare sport necesită anumite accesorii adecvate și necesare pentru ceva. La unele sporturi, aceste accesorii sunt voluntare și depinde doar de dvs. dacă le cumpărați sau nu. Dimpotrivă, alte sporturi necesită accesorii importante care să vă poată proteja sau fac parte din mișcările pe care le faceți.

Printre accesoriile importante pe care trebuie să le aveți sunt ochelari de ski, care vă vor proteja ochii nu numai de razele UV puternice care sunt reflectate de zăpadă, dar și de diferitele particule care ar putea intra în ochi, dar de asemenea aici includem și mânuși de ski, datorită cărora nu o să vă fie frig la mâini.

Cele mai bune mănuși de schi pentru bărbați

Picture Name Price Rating Material Pentru
Best product
Quiksilver Squad
Quiksilver Squad

100% piele unisex
Premium product
Quiksilver Hill GORE-TEX
Quiksilver Hill GORE-TEX

54% Poliuretan 46%, Polyester unisex
O Neill Albastru petrol O Neill Albastru petrol

100% poliester barbati
Under Armour Liner 2 Under Armour Liner 2

87% poliester, 13% elastan barbati
Great choice
Trespass Contact
Trespass Contact

100% acrilic unisex

Cele mai bune mănuși de schi pentru femei

Picture Name Price Rating Material Pentru
Best product
Quiksilver Squad
Quiksilver Squad

100% piele unisex
Premium product
Quiksilver Hill GORE-TEX
Quiksilver Hill GORE-TEX

54% Poliuretan 46%, Polyester unisex
Roxy Albastru aquamarin Roxy Albastru aquamarin

92% poliester, 8% poliuretan femei
Great choice
Trespass Contact
Trespass Contact

100% acrilic unisex
Roxy Liner Roxy Liner

10% Elastan 90%, Polyester femei
Trespass Vizza II Trespass Vizza II

Poliester femei

Cum să vă alegeți mânuși de ski?

Alegerea mănușilor de schi este o sarcină mai ușoară pe care trebuie să o faceți înainte de a merge la schi. Mânuși de ski de calitate veți găsi aproape în fiecare magazin bun de marcă, puteți să le cumpărați confortabil și prin internet dintr-un magazin online și de asemenea nu trebuie să le combinați cu restul îmbrăcăminții, cum este în cazul ochelarilor sau căști.

Tipul de mănuși

Primul parametru pe care să vă concentrați este tipul de mănușă. Care este cel mai bun tip pentru tine? Pe piață, veți găsi două tipuri de bază:

  • Cu un deget
  • Cu degete, mănuși clasice

Aceste două tipuri reprezintă cele clasice pe care le cunoașteți toată viață. Mulți schiori preferă tipul clasic de mănuși cu degete deoarece sunt mai practice și mai ușor se ține cu ele alte componente importante.

Cu toate acestea, dacă vă place căldura mare, mănuși cu degete sunt cele mai bune, probabil, pentru tot. Degetele aveți împreună și la căldură. Alegerea este a dvs.

Material

Materialul trebuie să fie sigur impermeabil, ceea ce reprezintă o cerință foarte importantă pentru fiecare piesă pe care o aveți cu acest sport. Deși aveți un material rezistent la apă, acesta ar trebui să fie filtrant astfel încât pielea dumneavoastră să poată să respire sub ei.

Mănuși termice de calitate ar trebui să fie rezistente la umezeală, pentru ca să nu vă aveți mâinile reci și să nu vă fie frig.

Greutatea mănușilor

O caracteristică interesantă este greutatea care poate fi uneori o povară. Adevărul este că mănușile termice sunt mult mai grele, deoarece acestea au mai multe straturi. În ciuda faptului că o greutate mai mică ar putea să vă convine mai mult, cu siguranță preferați mai mult căldura ceea ce vă pot oferi acești mănuși.

Fibrele moderne ca de exemplu: Thinsulate, Gore – Tex și Primaloft. Aceste materiale nu sunt doar moderne, ci și de calitate, impermeabile și cu usare rapidă.

Mănuşi cu încălzire

Vă este mereu frig? Acești mânuși sunt perfecte, deoarece au încălzire interioară. Sistemul de încălzire funcționează cu baterii, care durează 3-10 ore. Dávajte si však pozor na to, aby ste tieto rukavice nenechali niekde hodené na snehu, aby sa vám systém, ktorý v nich je, nepokazil. Cu toate acestea, aveți grijă să nu lăsați aceste mănuși aruncate undeva pe zăpadă, astfel încât să nu se distrugă sistemul care se află în ele.

Ranforsare și alte lucruri mici importante

Mănușile trebuie să fie de asemenea cu ranforsare, în special în zona încheieturi. Deci, astfel vă puteți proteja foarte bine membrele când cădeți.

Un detaliu interesant al unor mănuși este sistemul trigger, ceea ce reprezintă combinația bețelor de ski cu mânuși prin intermediul  unui cârlig, ultrarezistent. Este un sistem excelent și astfel în cazul unui impact nu veți pierde bețele.

Mănuși pentru femei, bărbați și copii

Mănușile sunt clasificate în funcție de faptul dacă sunt pentru femei, bărbați sau copii. Mănușile sunt clasificate în funcție de materialul din care sunt fabricate, ce culoarea au sau ce model au. Desigur, designul este pe ultimul loc. Ar trebui să vă concentrați mai întâi pe funcționalitate.

Preț

Așa cum spunem mereu, în ceea ce privește accesoriile de schi, nu ar trebui să economisiți bani și să vă alegeți mai degrabă calitatea decât un preț scăzut. Cu toate acestea, pentru copii, veți găsi cu siguranță mănuși la prețuri mai mici.

Încheiere

În concluzie, cumpărarea mănușilor de schi nu este deloc dificilă. Alegeți-vă mănuși care vă stă bine, arată bine și în care vă veți simți bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *