Cele mai bune multicookere – Cum să vă alegeți?

Great choice

Crock-Pot SCCPRC507B-050
Crock-Pot

Crock-Pot SCCPRC507B-050

Smart hodnotenie

9.8

Best product

Tefal Versalio Deluxe FR495070
Tefal

Tefal Versalio Deluxe FR495070

Smart hodnotenie

9.6

Premium product

Crock-Pot Express CSC051X
Crock-Pot

Crock-Pot Express CSC051X

Smart hodnotenie

9.4

Oala multifuncțională face parte din aparate electrocasnice, care nu trebuie neapărat să o aveți acasă deoarece fără ea nu ați putea face nimic, însă vă poate fi de mare ajutor în prepararea mâncărurilor mai bune, gustoase și de calitate.

Deci, dacă doriți și dvs. această facilitate, ar trebui să vă alegeți o oală de calitate multifuncțională care va simplifică pregătirea meselor și oferă, de asemenea, o muncă mai rapidă în bucătărie.

Cele mai bune multicookere

Picture Name Price Rating Capacitate Putere
Great choice
Crock-Pot SCCPRC507B-050
Crock-Pot SCCPRC507B-050

4.7 l 210 W
Best product
Tefal Versalio Deluxe FR495070
Tefal Versalio Deluxe FR495070

2 l 1600 W
Philips HD3037 Philips HD3037

5 l 980 W
Premium product
Crock-Pot Express CSC051X
Crock-Pot Express CSC051X

5.6 l 1000 W
Crock-Pot CSC026X-01 Crock-Pot CSC026X-01

5 l 220 W
Philips HD4749/70 Philips HD4749/70

5 l 1070 W
Crock-Pot SCV400RD-050 Crock-Pot SCV400RD-050

3.5 l 210 W

Cum să vă alegeți o oală multifuncțională?

Alegerea aparatelor nu este la fel de simplă pe cât pare. Mai întâi trebuie să cunoașteți toate informațiile importante și parametrii de bază, astfel încât să puteți fi sigur că nu vă va dezamăgi niciodată nimic. Noi vă vom sfătui astăzi cum să vă alegeți o oală de calitate multifuncțională care o să vă ajute în orice situație și vă va pregăti o masă gustoasă în fiecare zi de care veți avea nevoie.

Întrebări de bază

Ca întotdeauna, așa și acum, începem cu întrebările de bază, care sunt cu siguranță cele mai importante în alegerea celui mai bun și potrivit aparat.

Înainte de a începe vreodată să vă gândiți dacă să cumpărați o oală multifuncțională și care, răspundeți la următoarele întrebări scurte:

  • Cât de des veți folosi oala? – una dintre întrebările de bază care se află la fiecare produs. În funcție de frecvența utilizării produsului, va depinde motorul.
  • Cât de mare ar trebui să fie oala? – nu toată lumea are suficient spațiu pentru a cumpăra o oală uriașă în care să pregătească mâncarea. Dimensiunea, cu toate acestea, depinde în principal de mărimea familiei. Dacă aveți o familie mai mare, trebuie să cumpărați o oală mai mare și viceversa.
  • Ce tip de încălzire? – în articol vă va arăta mai multe tipuri interesante de oale pe care le veți îndrăgi și în funcție de cât de des gătiți și mai ales ce gătiți și pregătiți, o să vă alegeți exact acea de care aveți nevoie.
  • Ce veți pregăti? – în funcție de ce intenționați să pregătiți în oală, va depinde și alegerea dvs.

Parametrii de bază

Vom arunca o privire la parametrii de bază care sunt foarte importanți pentru fiecare aparat și datorită lor veți ști întotdeauna dacă aparatul este sau nu potrivit pentru dvs.

Alegerea unui oale multifuncționale este într-adevăr foarte simplă, deoarece pe piață există multe tipuri disponibile. Există câteva tipuri, dar nu atât de multe precum la alte aparate.

Volumul oalei multifuncționale

Desigur, conținutul oalei în sine este foarte important. Dimensiunea variază în funcție de numărul membrilor de familia dvs. Dacă pregătiți o cantitate mai mare de alimente, alegeți vase cu o capacitate de cel puțin 5 litri.

Poate că nu ați știut, dar aceste vase sunt de asemenea potrivite și pentru conservare. În acest caz, ar trebui să cumpărați un vas mai mare cu o capacitate de cel puțin 29 de litri.

Material

Foarte important este și materialul din care a fost creat oala. Majoritatea oalelor electrice sunt realizate din oțel inoxidabil și au, de asemenea, o suprafață neaderentă. Avantajul este curățarea simplă și de asemenea manipularea excelentă.

Temeratura

Datorită temperaturi corecte a produselor alimentare nu se vor evapora vitaminele și substanțele nutritive esențiale. Acesta este unul dintre aspectele principale ale oalelor multifuncționale. Vă voi oferi întotdeauna temperatura potrivită.

Există, de asemenea, două tipuri de încălzire:

  • cu încălzire superioară
  • cu încălzire de jos

Alte caracteristici

Oala multifuncțional ar trebui să vă alegeți și în funcție de caracteristicile oferite. Majoritatea oalelor moderne au multe programe personalizate și funcți avansate pe care le veți aprecia cu siguranță.

Avantajul este și manipularea simplă cu acest aparat, care are doar câteva butoane care marchează cu exactitate activitatea pe care doriți să o faceți.

Tipuri de vase

Pe piață veți găsi imediat câteva tipuri de vase. Alegerea depinde de dvs. în funcție de vasul care să vă potrivească.

  • Oale cu aburi –  aceste vase sunt cele mai bune pentru gătitul sănătos deoarece puteți găti mese fără grăsimi sau ulei. Vă este îndeajuns apa fără calorii. Astfel de vase sunt potrivite pentru prepararea cărnii sau legumelor.
  • Oale electrice – este potrivită pentru toate tipurile de alimente și cu siguranță se va potrivi tuturor.
  • Oale electrice sub presiune – într-o astfel de oală vei face rapid și fără probleme chiar și carnea de vită solidă, care este pregătită aici perfect. Acest vas are programe predefinite
  • Oale pentru conservare – vase speciale pentru conservare sunt adecvate în special pentru conservarea menționat.

Pe piață veți găsi o mulțime de produse diferite, printre care veți găsi cu siguranță cel care este potrivit pentru dvs. și de care veți fi mulțumiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *