Cei mai buni pantaloni de ski – cum să vă alegeți?

Great choice

Free Performance Dirk
Free Performance

Free Performance Dirk

Smart hodnotenie

9.2

Best product

Trespass MABTSKM20003
Trespass

Trespass MABTSKM20003

Smart hodnotenie

9

Premium product

Columbia 1798231
Columbia

Columbia 1798231

Smart hodnotenie

9

Uneori este dificil să arătați bine și la pârtiile de ski. Multe piese nu arată elegante și frumoase, deoarece producătorii încearcă să se concentreze mai mult pe funcționalitatea materialului. Aceasta înseamnă că multe pantaloni de schi pot fi găsiți acum pe piață în culori neutre, cum ar fi negrul. Astfel de culori nu sunt, cele mai bune și mai atractive în special pentru femei, ceea ce înseamnă că încearcă să găsească alte piese.

Cele mai bune pantaloni de schi pentru bărbați

Picture Name Price Rating Pentru
Great choice
Free Performance Dirk
Free Performance Dirk

Barbati
Best product
Trespass MABTSKM20003
Trespass MABTSKM20003

Barbati

Cele mai bune pantaloni de schi pentru femei

Picture Name Price Rating Pentru
Premium product
Columbia 1798231
Columbia 1798231

Femei
Trespass FABTSKN20002 Trespass FABTSKN20002

Femei

Cum să vă alegeți cei mai buni pantaloni de ski?

Alegerea pantalonilor de schi poate uneori să fie foarte dificilă și să petreceți mai mult timp căutându-le decât pare la prima vedere. In magazine puteți găsi diferite bucăți care pot părea bune, dar cu toate acestea nu trebuie să aibă exact ceea ce doriți dvs. Astăzi am pregătit pentru dvs. un articol unde vă vom arăta cum să alegeți pantaloni de schi.

Baza este lenjeria de corp

Exact așa baza este lenjeria de corp de calitate, datorită căreia o să vă fie cald și nu o să vă fie degeaba frig. Pantalonii de schi poate țin bine de cald, dar niciodată nu vă vor încălzi așa de bine ca și în cazul în care aveți sub ei lenjerie de corp termică de calitate.

Lenjerie de corp termică are o funcție foarte importantă, care este de a elimina transpirația. Dacă ar rămâne transpirația pe corpul dvs. ați putea răci foarte ușor și apoi să vă îmbolnăviți. Deci dacă căutați pantaloni de schi de calitate, mai întâi ar trebui să căutați ceva sub ei și apoi continuați mai departe.  

Pantalonii de schi sunt al doilea pas

După cum sa menționat mai sus, pantalonii de schi sunt doar al doilea strat, cel de-al doilea pas, care este important pentru a izola căldura pe care o crează corpul cu ajutorul lenjeriei de corp, adică îmbrăcămintea funcțională.

Pantalonii dvs. de schi trebuie să fie impermeabili în așa fel încât să nu absoarbă apa sau zăpada.

Mărimea pantalonilor

Ce mărime trebuie să vă alegeți? În ceea ce privește pantaloni de ski este puțin diferit decât la pantalonii clasici pe care îl purtați. Mărimea ar trebui să vă alegeți puțin mai mare, deoarece sub pantalonii de ski se poartă de obicei lenjeria funcțională, menționată mai sus. Pantalonii nu ar trebui să fie prea înguști, sau prea largi. Pur și simplu, ar trebui să vă simți bine în ei.

Coloana de apă

Ați auzit de coloana de apă? Acest parametru împarte pantalonii de schi în mai multe categorii, în funcție de eficiența lor și de modul în care acestea funcționează în contact cu apa. Există mai multe categorii:

  • până la 2000 mm
  • 2000 – 5000 mm
  • 5000 – 10 000 mm
  • 10 000 – 15 000 mm
  • peste 15 000 mm

Design

Designul este pentru mulți foarte important. Acesta ar trebui să fie însă pe ultimul loc. În primul rând alegeți-vă pantalonii în care vă simțiți bine care sunt funcționali și pe urmă vă uitați la designul lor trendy.

Designul diferă în funcție de sex, nu veți găsi altă enumerație în ceea de privește pe pantalonii de schi.

Curea

Ultimul lucru este cureaua. Cureaua nu este un accesoriu important, precum unii cred. Aceasta ar trebui să fie într-o culoare care să se potrivească cu restul îmbrăcăminții, să nu fie fie prea scurt și să fie îndeajuns de larg.

Încheiere

Nu ar trebui să subestimați alegerea pantalonilor de schi și ar trebui să le alegeți nu doar în funcție de design, dar mai ales dacă sunt funcționali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *