Cele mai bune scări fitness – Cum să vă alegeți?

Best product

InSPORTline Stairmaster ProfiStair
InSPORTline

InSPORTline Stairmaster ProfiStair

Smart hodnotenie

9

Exercițiul este natural și foarte important pentru om. Astăzi cănd ajungem pretutindeni cu mașina, cu autobuzul sau cu alte mijloace de transport, rareori mergem pe jos. Acesta este motivul pentru care, corpul nostru nu are suficientă mișcare de care are nevoie.

Dacă în timpul zilei nu aveți suficientă mișcare ar trebui să o compensați prin exerciții care vă vor lua doar câteva minute. Pentru ca să puteți face exerciții pentru câteva minute nu aveți nevoie să mergeți la sala de fitness, ajunge să vă cumpărați câteva dispozitive ajutatoare acasă.

Amenajarea propriei săli de fitness este astăzi tot mai popular. În loc să pierdem timpul mergând la centrul de fitness, care poate fi mai departe de locuința noastră, putem să facem exerciții cu ușurință în confortul casei noastre ori de câte ori vrem. Pentru ca să puteți face exerciții și dvs. acasă aveți nevoie și de unele aparate. Printre dispozitive excelente care sunt destul de noi pe piață se încadrează și scările fitness, care sunt îndrăgite în special pentru antrenarea părți de jos a corpului. Alegerea acestui dispozitiv trebuie bine gândit deoarece este un produs mai scump, așa că vom fi fericiți să vă ajutăm.

Cele mai bune scări fitness

Picture Name Price Rating
Best product
InSPORTline Stairmaster ProfiStair
InSPORTline Stairmaster ProfiStair

Ce sunt scările fitness?

Pentru persoanele care nu s-au întâlnit cu un astfel de aparat, vom și explica, ce sunt de fapt scările fitness. Scăriile fitness sunt un aparat care face parte din aparate profesionale pentru dezvoltarea musculaturii, cu ajutorul cărora puteți slăbi eficient, pentru că puteți face de asemenea și exercițiile cardio.

Datorită faptului că pe acest aparat puteți face exerciții foarte simplu, este potrivit pentru oricine. Motivul este, în special acela că nu este nevoie ca înainte de a vă antrena să învățați instrucțiuni speciale, cum se pornește sau cum cum să folosiți anumite funcții.

Pe piață există mai multe tipuri diferite, care diferă în funcție de dimensiuni, design sau echipamente pe care le oferă.

La ce sunt bune astfel de scări?

Întrebarea este și aceasta, la ce sunt potrivite astfel de scări fitness. Desigur, ați auzit deja pe unii specialiști în nutriție sau instructori de exerciții fizice să urcați mai bine pe scări în loc să mergeți pe scările rulante sau cu liftul. Alți spun că urcă pe scări mai ales din cauza faptului să-și antreneze picioarele sau fesele. Ambele afirmații sunt adevărate deoarece scările sunt excelente pentru corpul nostru. Acesta este motivul pentru care s-au materializat într-un singur dispozitiv – în scările fitness.

Cum să vă îmbogățiți antrenamentul dacă nu cu ajutorul scărilor fitness, care sunt foarte eficiente pentru fiecare dintre noi? Mulți oameni au văzut acest dispozitiv în special în centrele de fitness, dar adevărul este că îl puteți folosi cu ușurință și acasă deoarece exercițiile sunt ușore și rezultate excelente.

Chiar dacă aparatele sunt un pic mai scumpe, întotdeauna veți economisi o mulțime de bani pentru că diferite abonamente la centru de fitness vă vor costa mult mai mult la sfârșitul anului. De aceea este un pas bun dacă vă cumpărați câteva aparte de bază, cum ar fi scările fitness, acasă.

Nu trebuie să uităm nici de faptul că în cazul acestor scări vă antrenați cu greutatea proprie, care este uneori cel mai mare adversar al altor oameni, de multe ori greutatea noastră proprie este adversarul nostru și trebuie să-i facem față. Acesta este motivul pentru care scările sunt potrivite pentru începători și oameni care nu foarte des iau haltere în mâinile lor.

Cum să vă alegeți scările fitness

Există câțiva parametri la care trebuie să fiți atenți atunci când alegeți un astfel de aparat. Printre cele de bază se încadrează:

  • Cine va folosi aparatul? – la această întrebare trebuie să se răspundă mai întâi. Motivul este că, dacă îl veți folosi doar dvs, ceilalți parametri pe care îi vom prezenta vor depinde numai de dumneavoastră. În cazul în care aparatul va fi utilizat și de câtre alți membri ai familiei sau de cunoscuții dvs. trebuie luat în considerare și acest fapt.
  • Greutate – al doilea parametru este greutatea. Dacă veți utiliza aparatul doar dvs, luați în considerare greutatea dvs. și adăugați cel puțin 15-20 kilograme în plus. Siguranța și câteva kilograme în plus sunt întotdeauna bune. Cu toate acestea, dacă dispozitivul va fi  utilizat de mai mulți oameni, luați în considerare greutatea cea mai mare și apoi adăugați cel puțin 10 kilograme în plus.
  • Înălțimea – înălțimea este, de asemenea, un factor important pe care nu ar trebui să-l subestimați. Pentru o persoană mai înaltă este întotdeauna mai bun un dispozitiv mai mare.
  • Dimensiunile săli – prin aceasta ne referim la dimensiunile camerei în care se va afla aparatul. În funcție de aceasta ne putem alege un aparat mai mare sau mai mic. De multe ori aceste aparate sunt mai mari și, prin urmare, nu se potrivesc într-un apartament sau într-o casă mică.
  • Buget – aceasta trebuie luat în considerare atunci când alegeți orice dispozitiv. Este întotdeauna mai bine dacă investiți într-un astfel de dispozitiv.

Pentru cine sunt potrivite scările fitness?

Chiar înainte de a vă alege acest aparat, ar trebui să știți dacă este potrivit pentru dvs. sau nu. Acest dispozitiv este potrivit nu numai pentru avansați, dar și pentru începătorii care nu sunt foarte competenți în sport. De aceea mulți oameni iubesc și preferă aceast aparat.

Este potrivit nu numai pentru consolidarea părțile inferioare ale corpului, dar, de asemenea, pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

De asemenea, este surprinzător faptul că dispozitivul este potrivit pentru persoanele în vârstă care doresc să rămână în formă

Datorită faptului că sunt foarte ușor de utilizat sunt excelent și pentru mamele după naștere.

Sunt scările fitness special împărțiți?

Scările fitness sunt produse relativ bine-cunoscute pe care le puteți găsi pe piață, într-un număr într-adevăr foarte mare, însă nu sunt împărțite în grupe speciale. Produsele diferă doar în ceea ce privește procesarea, caracteristicile sau echipamentele pe care le oferă.

Atunci când alegeți scările fitness, trebuie să vă concentrați asupra:

Dimensiuni

Precum am menționat deja, alegerea aparatului ar trebui să constă în principal în focalizarea pe dimensiuni. Cu cât dispozitivul dvs. va fi mai mare și mai robust, cu atât veți putea mai bine efectua diferite exerciții. Cu toate acestea, cu cât va fi mai mic, cu atât va fi mai ieftin.

Funcții

Precum și alte aparate pentru exerciții, de asemenea și scările fitness vă oferă mai multe funcții interesante de care veți fi interesați cu siguranță și dvs. Însă cu cât mai mule funcții oferă aparatul cu atât va fi mai performant și de asemenea va fi mai scump. Cu toate acestea, ar trebui să puneți bugetul pe cea mai înaltă treaptă.

Senzor de ritm cardiac

Una dintre cele mai populare funcții este și senzorul de ritm cardiac, care reprezintă o necesitate pentru mulți oameni. Nu e de mirare, pentru că această funcție vă va spune mult mai multe despre voi însuşi.

Dizajn

De asemenea și designul este foarte important la fiecare produs. Astfel este și în cazul scărilor fitness care nu mai sunt doar practice, ci și elegante și arată foarte bine.

Alte caracteristici

Printre acestea se numără, de exemplu, zgomotul. Acesta se reduce în funcție de caliatea scărilor fitness.

Evitaţi spaţii aglomerate și cumpărați-vă acasă acest aparat de calitate, unde vă veți putea antrena toate părțile ale corpului. Exerciții simple vă oferă nu doar aparatele clasice precum benzi de alergat sau stepperul, dar de asemenea și scările fitness care vă oferă rezulate mult mai repede decât v-ați aștepat.

2 thoughts on “Cele mai bune scări fitness – Cum să vă alegeți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *