Cele mai bune trotinete electrice – Cum să vă alegeți?

Great choice

Freewheel Rider Fun
Freewheel

Freewheel Rider Fun

Smart hodnotenie

8

Best product

Xiaomi Mijia
Xiaomi

Xiaomi Mijia

Smart hodnotenie

9.5

Premium product

2Drive H10
2Drive

2Drive H10

Smart hodnotenie

9.3

Trotinete electrice fac parte dintre cele mai noi produse, care au apărut pe piață. Sunt foarte populare deoarece nu funcționează doar cu ajutorul mișcări dvs, dar și în mod automat. Din trecut, mulți oameni își amintesc cum au avut trotinete clasice mai mici sau mai mari acască, cu care puteau călători în oraș sau în excursii. Cu toate acestea, trotinete electrice nu sunt doar pentru copii sau adolescenți, ci și pentru adulții care le vor îndrăgi.

V-ați săturat deja să faceți exerciții sau să vă mișcați în mod constant doar în interior sau în sala de fitness și doriți să încercați ceva nou? Nu trebuie să mergeți pe bicicletă sau pe patine de care v-ați săturat de asemenea. Încercați ceva nou și anume trotineta electrică, care este foarte ușor de manevrat, este foarte confortabilă pentru plimbări și cu siguranță o vor îndrăgi nu doar cei mici dar și „cei mari”, deci adulții, care vor folosi o astfel de trotinetă în special pentru excursii.

Pe piață puteți găsi mai multe tipuri diferite de trotinete electrice, și de aceea vă vom ajuta cu bucurie în alegera acestui produs.

Cele mai bune trotinete electrice

Picture Name Price Rating viteza autonomie roti
Best product
Xiaomi Mijia
Xiaomi Mijia

25 km/h 30 km 8.5 inch
Premium product
2Drive H10
2Drive H10

25 km/h 20 km 10 inch
Action PowerRage Action PowerRage

28 km/h 30 km 8 inch
Airwheel Z3 Airwheel Z3

20 km/h 18 km -
Great choice
Freewheel Rider Fun
Freewheel Rider Fun

22 km/h 12 km 6.5 inch
DVE Scooter DVE Scooter

25 km/h 15 km 6.5 inch

Ce sunt trotinete electrice?

Să începem prin explicarea conceptului de trotinete electrice. Ce sunt de fapt trotinete și în ce scop le folosim? Trotinete electrice sunt de fapt trotinete clasice, care însă diferă de cele total „clasice“.

Trotinetele sunt ușor de utilizat deoarece sunt fabricate din materiale ușoare. Cel mai frecvent funcționează cu baterii care durează aproximativ 40 de minute până la o oră. Totul diferă în funcție de ce trotinetă vă alegeți și care să vă convină.

Cel mai adesea oamenii folosesc trotinete electrice pentru a se deplasa prin oraș mult mai ușor și mai rapid. Deci, dacă nu sunteți atras de ideea plimbări cu transport public aglomerat sau dacă doriți să vă plimbați prin oraș în timpul unei zi frumoase de primăvară sau vară, alegeți-vă o astfel de trotinetă, care va atrage atenția fiecăruia și de asemenea este plăcut să vă plimbați pe ea.

Cum să vă alegeți trotineta electrică

Există câțiva parametri la care ar trebui să fiți atenți atunci când vă alegeți. Printre parametri de bază se includ:

  • Cine va folosi dispozitivul? – la această întrebare trebuie să se răspundă mai întâi. Motivul este modul în care veți utiliza trotineta, deoarece de acesta depind ceilalți parametri pe care îi vom menționa în acest articol. Cu toate acestea, în cazul în care vor utiliza acest dispozitiv și alți membri ai familiei sau cunoscuți dvs. ar trebui să luați în considerare și acest fapt.
  • Greutate – următorul parametru este greutatea. Dacă veți utiliza singur dispozitivul, luați în considerare greutatea dvs. și încă adăugați cel puțin 15-20 kilograme în plus. Siguranța și câteva kilograme în plus sunt întotdeauna bune. Cu toate acestea, dacă dispozitivul va fi  utilizat de mai mulți oameni, luați în considerare greutatea cea mai mare și apoi adăugați cel puțin 10 kilograme în plus.
  • Înălțimea – înălțimea este, de asemenea, un factor important pe care nu ar trebui să-l subestimați. Pentru o persoană mai înaltă este întotdeauna mai bun un dispozitiv mai mare.
  • Buget – aceasta trebuie luat în considerare atunci când alegeți orice dispozitiv. Este întotdeauna mai bine dacă investiți într-un astfel de dispozitiv.
  • Depozitare – pe piață veți găsi de asemenea trotinete electrice pliabile. Depozitarea este foarte importantă deoarece astfel puteți pune trotineta oriunde. În plus puteți să o aveți și atunci când locuiți într-o casă sau într-un apartament mai mic. Nicăieri nu va deranja pe nimeni.

Pentru ce sunt trotinete electrice potrivite?

După cum am menționat deja trotinete electrice sunt potrivite pentru multe lucruri și le puteți folosi în diferite tipuri de mișcări. Cel mai adesea oamenii le folosesc pentru:

  • Plimbări în oraș
  • Să se deplaseze la locul de muncă
  • În excursii

Cu toate acestea, dacă veți găsi propria utilizare a acestei trotinete electrice, va fi doar un avantaj!

Sunt trotinete electrice împărțite în mod special?

Trotinete electrice sunt relativ produse noi pe care le puteți găsi pe piață. Sunt într-adevăr un număr imens, însă nu sunt împărțite în anumite categori speciale. Produsele în sine diferă doar în ceea ce privește prelucrarea, funcțiile sau echipamentele pe care le oferă.

Atunci când alegeți trotinete electrice, trebuie să vă concentrați pe:

Cadrul

Cadrul este foarte important deoarece determină robustețea și capacitatea de încărcare a trotinetei. Cea mai frecventă capacitate de încărcare este 100 – 120 kg însă veți găsi de asemenea și trotinete cu capacitatea de încărcare mai mare. Ceea ce contează cel mai mult este să o puteți transporta cu ușurință dintr-un loc în altu și să fie ușor de manevrat.

Baterie

Este, de asemenea, foarte importantă. Pentru a putea merge o anumită distanță, trebuie să aveți și o baterie de calitate, care va menține trotineta dvs. activă și potrivită pentru o utilizare ușoară. Unele trotinete oferă informații despre distanță în km altele în interval de minute. Trotinete clasice rezistă în cele mai multe cazuri 40 minute, și cele mai scumpe și câteva ore. Totul depinde de care trotinetă cumpărați și la ce preț.

Controlul

Vitezei puteți crește sau scade cu ajutorul manetei aflate pe ghidon. Numărul de viteze variază și diferă în funcție de ce tip de trotinetă vă cumpărați. Dacă vă cumpărați o trotinetă mai scumpă numărul de viteze va fi mult mai mare și invers. Unele modele noi au de asemenea tempomat care ajută să vă mențineți aceeași viteză pe tot parcursul călătoriei. Astfel nu va mai trebui niciodată în timpul călătoriei să vă confruntaţi cu ideea, dacă este nevoie să schimbați viteza.

Frânele

Frânele sunt la fel de importante ca și conducerea sau schimbarea vitezei. Cea mai obișnuită metodă de frânare este frâna pe aripa din spate. Această frână poate opri trotineta imediat. Unele tipuri au, de asemenea, frână electrică care are frânare mai ușoară.

Roțile

Cu cât roțile trotinetei sunt mai mari, cu atât trotineta funcționează mai bine. Roțile pe trotinetă electrică pot fi:

  • gonflabile
  • tubeless (anvelope fără cameră)

Roțiile tubeless sunt realizate din material solid și funcționează chiar dacă aveți pană. Desigur, după un timp trebuie să le înlocuiți. După ceva timp se uzează. La început poate o să vă convină astfel de trotinete, dar după un timp o să vă deranjeze, pentru că vei simți aproape orice piatră pe ele.

Roțile gonflabile sunt mai potrivite pentru că se adaptează la teren și de asemenea atenuează impacturile. În cazul uzuri nu trebuie să înlocuiți întreaga roată. Ajunge să reparați doar partea afectată.

Pentru începători, recomandăm roți mai mici care pot fi apoi înlocuite cu roți mai mari.

Suprafața suportului pentru picior

Exact chiar și aceasta este foarte importantă. Suprafața suportului în cazul trotinetelor electrice este mult mai mare decât pentru trotinete clasice. Diferența nu este numai la lățime, dar și în lungime și astfel este mai confortabilă.

Mânere

Pentru o manevrare corespunzătoare a trotinetei trebuie să aveți și mânere bine adaptate, care vor fi confortabile și pentru plimbări mai lungi. La unele trotinete vă puteți ajuta singuri înălțimea și lățime ghidonului, astfel vă puteți personaliza trotineta în funcție de nevoile dvs.

Motorul

Acesta este foarte important și de acesta depinde performanța trotinetei. Este conectat la baterie și viteza mai mare se recomandă pentru persoane care călătoresc mai des pe trotinetă sau pentru persoane mai grele. Motorul poate fi pe lanț sau de tip Hub brushless și poate atinge viteza de până la 35 km/h.

Dizajn

De asemenea și designul este foarte important pentru fiecare produs. Astfel și în ceea ce privește scările fitness, care astăzi nu sunt doar practice dar dar și elegante și arată foarte bine.

 

Evitați un autobuz aglomerat și pur și simplu plimbați-vă de la un loc la altul și nu vă faceți griji cu drumurile aglomerate. Trotinete electrice sunt dispozitive populare pe care toată lumea le adoră datorită manevrării uşoare și a designului elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *