Cele mai bune aparate de vibromasaj (teste, recenzii) – cum să vă alegeți?

Great choice

KRK K-001
KRK

KRK K-001

Smart hodnotenie

9

Best product

Timeless Tools
Timeless

Timeless Tools

Smart hodnotenie

9.2

Premium product

Gymbit Vibroshaper
Gymbit

Gymbit Vibroshaper

Smart hodnotenie

9.6

Cum să vă antrenați în mod eficient? Cum să scăpați de kilogramele în plus și să vă simțiți bine? Acestea sunt cele mai frecvente întrebări la care oamenii au încercat să găsească răspunsuri de-a lungul decadelor. Răspunsul la modul în care trebuie să vă antrenați sau cum să mâncați sănătos pentru uni este nediscutabil. Nu trebuie să ne mirăm. Nu toți vor să facă exerciții sau știu cum să facă exerciții.

Vestea minunată este însă că astăzi puteți face exerciții foarte bine și de calitate de asemenea, și cu aparatele care se află în centrele de fitness sau cu cele pe care le aveți acasă.

Nu toată lumea preferă centrele de fitness, motiv pentru care din ce în ce mai mulți oameni sunt înclinați să facă exerciții acasă sau să-și amenajeze sala de fitness acasă. La amenajarea acestei săli acasă cu siguranță nu ar trebui să vă lipsească nici aparat de vibromasaj, care poate face literalmente minuni cu corpul. Dacă nu ați încercat niciodată un astfel de aparat sau nu ați auzit de el, astăzi vă vom oferi informațiile de bază pe care ar trebui să le cunoașteți dacă sunteți interesați de un astfel de aparat.

Cele mai bune aparate de vibromasaj

Picture Name Price Rating Greutate maxima suportata Frecventa
Premium product
Gymbit Vibroshaper
Gymbit Vibroshaper

100 kg -
Best product
Timeless Tools
Timeless Tools

120 kg 50 Hz
Great choice
KRK K-001
KRK K-001

180 kg -
inSportLine Fitness Vibro 1 inSportLine Fitness Vibro 1

150 kg -
Urban Trends Vibratone Urban Trends Vibratone

100 kg 60 Hz
InSPORTline Rexabelt InSPORTline Rexabelt

100 kg 25 Hz

Ce este un aparat de vibromasaj?

Acest dispozitiv interesant, care poartă un nume și mai interesant, nu este cunoscut de toți. Nu este însă de mirare, deși se bucură de o mare popularitate, totuși încă există alte aparate mult mai populare care sunt folosite pentru exerciții fizice.

Ce este de fapt un aparat de vibromasaj? Acest aparat este cunoscut și sub denumirea de platformă vibratoare și este binecunoscut în toată lumea pentru că are efecte excelente pentru scăderea în greutate. Pe lângă îmbunătățirea posturei, întărește mușchii, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la pierderea în greutate.

Deoarece aparatul este foarte ușor de utilizat, îl puteți avea și dvs. acasă. Vă veți îmbunătăți nu numai greutatea corporală și silueta dar de asemenea și sănătatea.

Exersarea pe platformă este potrivită și pentru persoanele care nu au timp și trebuie să facă ceva în timpul exercițiilor. În plus față de vizionarea serialelor dvs. preferate, puteți viziona filme, puteți asculta muzică,diferite podcast-uri sau puteți vorbi cu cineva prin telefon și astfel vă puteți motiva reciproc.

Tipuri de aparate de vibromasaj

Există mai multe tipuri de aparate de vibromasaj din care vă puteți alege:

 • Aparate de vibromasaj pentru uz casnic
 • Platforme vibratoare pentru săli de fintness

Aparate de vibromasaj pentru uz casnic

După cum sugerează și titlul, aceste aparate sunt proiectate pentru uz casnic. De obicei, au sarcina maximă de până la 120 de kilograme și vă oferă funcții de bază, care puteți utiliza ca utilizatori clasici.

Pentru uz casnic o să vă fie îndejuns și aparate mai ieftine, acționate de un motor, care au puterea de la 200 W până la 250 W.

Platforme vibratoare pentru săli de fintness

Aceste aparate sunt potrivite pentru săli de fitness unde umblă mai mulți oameni și fiecare dintre ei are nevoie de altceva. Deci, logic au mai multe funcții și o încărcătură mai mare de până la 150 kg. Aceste aparate sunt mai scumpe și de asemenea sunt mai performante și alimentate de două motoare.

Cum să vă alegeți aparate de vibromasaj

Există câțiva parametri la care trebuie să fiți atenți atunci când alegeți. Cele de bază sunt:

 • Cine va utiliza aparatul? – la această întrebare trebuie să se răspundă mai întâi. Motivul este că, dacă o veți folosi doar dvs, ceilalți parametri pe care îi vom prezenta vor depinde numai de dumneavoastră. În cazul în care apartul va fi utilizat și de câtre alți membri ai familiei sau de cunoscuții dvs. trebuie luat în considerare și acest fapt.
 • Greutateaal doilea parametru este greutatea. Dacă veți utiliza aparatul doar dvs, luați în considerare greutatea dvs. și adăugați cel puțin 15-20 kilograme în plus. Siguranța și câteva kilograme în plus sunt întotdeauna bune. Cu toate acestea, dacă dispozitivul va fi  utilizat de mai mulți oameni, luați în considerare greutatea cea mai mare și apoi adăugați cel puțin 10 kilograme în plus.
 • Înălțimeaînălțimea este, de asemenea, un factor important pe care nu ar trebui să-l subestimați. Pentru o persoană mai înaltă este întotdeauna mai bun un dispozitiv mai mare.
 • Dimensiunea camereiprin aceasta ne referim la dimensiunile camerei în care se va afla aparatul. În funcție de aceasta ne putem alege un aparat de vibromasaj mai mare sau mai mic.
 • Scopul aparatului de vibromasaj – faceți exerciții în mod regulat sau doar ocazional?  Vă pregăți pentru un concurs sportiv sau doar doriți să faceți exerciții în timpul liber? Toate aceste informații sunt foarte importante.
 • Buget – acesta trebui luat în considerare atunci când vă alegeți orice aparat.
 • Depozitare – dacă oferă posibilitatea de a se plia și să se depoziteze undeva.

Alegerea aparatului

Atunci când vă alegeți este important să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le utilizați și care să vă convine. Ar trebui să vă concentrați mai ales asupra:

 • Parametrii
 • Calitate
 • Accesorii/echipamente
 • Funcții
 • Încărcătură maximă
 • Depozitarea
 • Buget – pe piață, veți găsi diferite variante mai puțin costisitoare sau mai scumpe

Pentru cine este potrivit acest aparat?

În cele din urmă, ar trebui să menționăm pentru cine este potrivit acest aparat și cine ar trebui să-și facă rost de un astfel de aparat. Unul dintre cele mai mari avantaje este că acest aparat este potrivit pentru toate categoriile de vârstă, deci dacă aveți 20 sau 70, puteți să vă bizuiți mereu pe aceast aparat.

De asemenea, aceast aparat se recomandă și persoanelor cu boala Parkinson, care după ce au făcut exerciți pe acest aparat au înregistrat rezultate pozitive. La persoanele în vârstă, osteoporoza a fost semnificativ încetinită și a contribuit la întărirea țesutului osos, ceea ce nu este văzut în exercițiile clasice.

V-ați răzgândit și ați decis că aveți nevoie de un astfel de aparat? Pe piață veți găsi un număr foarte mare de astfel de dispozitive, și cu siguranță veți găsi unul care să vă convine exact dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *