Cele mai bune fierbatoare – Cum să vă alegeți?

Great choice

Star-Light FEG-1822GS
Star-Light

Star-Light FEG-1822GS

Smart hodnotenie

9.5

Best product

Russell Hobbs Colours Plus Flame Red 20412
Russell Hobbs

Russell Hobbs Colours Plus Flame Red 20412

Smart hodnotenie

9.8

Premium product

Electrolux Creative Collection EEWA5300
Electrolux

Electrolux Creative Collection EEWA5300

Smart hodnotenie

9.5

Fierbătorul de apă este un aparat, care nu ar trebui să lipsească din nici o casă. Este un ajutor important, care vă va ajuta să fierbeți nu doar apa pentru cafea dar și pentru alte băuturi calde.

Cele mai bune fierbătoare de apă

Picture Name Price Rating Cantitate cana fierbator Putere Material carcasa
Best product
Russell Hobbs Colours Plus Flame Red 20412
Russell Hobbs Colours Plus Flame Red 20412

1.7 l 2400 W Inox
Premium product
Electrolux Creative Collection EEWA5300
Electrolux Creative Collection EEWA5300

1.5 l 2400 W Inox
Great choice
Star-Light FEG-1822GS
Star-Light FEG-1822GS

1.8 l 2200 W Sticla
Philips HD9324 Philips HD9324

1.7 l 2200 W Inox
Heinner Imenium PF 70 Heinner Imenium PF 70

1.7 l 2200 W Inox
Star-Light FDG 1722SS Star-Light FDG 1722SS

1.7 l 2200 W Inox
Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70 Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70

1.7 l 2400 W oțel inoxidabil
Heinner Instant 47 Heinner Instant 47

1.5 l 2200 W Plastic

Cum să vă alegeți fierbătorul de apă

Mulți își cumpără fierbătorul de apă foarte simplu, doar intră în magazin și o cumpără. Însă înainte de a vă cumpăra, totuși, ar trebui să treceți prin câteva puncte care vă vor ajuta în alegera aparatului visat. Noi o să vorbim astăzi despre cei mai importanți parametri despre care ar trebui să știți.

Pe piață veți găsi multe tipuri de fierbătoare de apă care arată foarte bine, sunt practice, dar este posibil să nu fie potrivite pentru dvs. Este posibil să nu fie potrivite pentru dvs. din cauza numărului de membrii în familie, de câte ori faceți niște băuturi calde sau de câte ori folosiți fierbătoarul de apă. Acesta este motivul de ce ar trebui să știți câteva informații de care veți avea nevoie cu siguranță, înainte de a cumpăra. Noi le vom oferi astăzi foarte mult bucuroși și vă vom sfătui cu privire la cumpărare.

Întrebări de bază

Există întrebări fundamentale pe care ar trebui să le răspundeți înainte de a începe să vă gândiți care fierbător ar fi cel mai bun pentru dvs. Printre aceste întrebări includem:

 • Cât de multă apă și cât de des veți fierbe apa în fierbător? – în funcție de aceasta, veți alege dimensiunea și performanța fierbătoarului
 • Câți membrii sunteți în familie? – această întrebare este, de asemenea, importantă pentru a afla, capacitatea fierbătorului de care o să aveți nevoie.
 • Ce design? – desigur, este, de asemenea, important. Fierbătorul ar trebui să se potrivească în bucătăria dvs.
 • Ce preț? – în ceea ce privește fierbătorul nu ar trebui să economisiți. Ca aparat, se clasifică printre cele mai ieftine, de aceea nu trebuie să vă faceți griji că veţi cheltui prea mult la cumpărarea celui mai bun fierbător.
 • Ce funcții? – și ultima întrebare este ce funcții doriți să aibă fierbătorul și de care aveți nevoie. Cele mai noi firebătoare oferă un număr mare de funcții și facilitează utilizarea acestora.

Volum

Să începem cu primul parametru important, care este volumul. Fierbătoarele se clasifică în funcție de căt de mare familie sunteți. Mai exact, se clasifică:

 • Fierbătoare de apă pentru o persoană
 • Fierbătoare de apă pentru o familie mică
 • Fierbătoare de apă pentru o familie mare

Conform acestui parametru vă alegeți fierbătorul potrivit pentru dvs. Acest factor cel mai important determină, câte cești de cafea sau ceai faceţi deodată. În mod normal, dintr-un litru de apă, veți pregăti 4-5 cești normale. Fierbător de apă cu o capacitate de aproximativ un litru, este ideal pentru o gospodărie mai mică, unde se află 1-2 persoane. Fierbătoare de apă cu capacitatea de la 1,5 litru și mai mult sunt potrivite pentru familii care au mai mult de trei persoane.

Material

Materialul fierbătorului de apă ar trebui să fie de calitate și bine prelucrat, încăt să aibă o durabilitate mai lungă. Pe lăngă faptul că materialul este important pentru ca fierbătorul să funcționeze bine și lung, de asemenea determină și designul. În zilele noastre, puteți găsi materialul fierbătoarelor de apă:

 • Plastic
 • Oțel inoxidabil
 • Sticlă
 • Ceramică

Depinde de dumneavoastră care vă place sau se potrivește mai mult în bucătăria dvs.

Performanța fierbatorului de apă

Performanța fierbatorului de apă este determinată de puterea de intrare, cee ce înseamnă că, cu cât este mai mare puterea fierbătorului cu atât mai repede încălzește apa și cu atât mai repede aveți pregătită băutura. În mod normal puterea variază de la 600 W la 3000 W. Cel mai bine este să vă alegeți fierbătorul cu o putere mai mare, astfel veți avea totul pregătit mai repede și mai simplu.

Tip filtru

De asemenea, este important pentru fiecare fierbător de apă ce tip de filtru are. Motivul este acela, că toate depozitele calcaroase, calcarul și unele impurități vor trece prin acest filtru. Cele mai bune sunt tipurile de filtre detașabile care pot fi ușor curățate.

Alte funcții

Printre alte funcții includem:

 • Sunet acustic, datorită căruia veți ști că apa este deja pregătită
 • Oprirea automată, conținde deja fiecare model. Fierbătorul se oprește automat la 100 de grade Celsius.
 • Baza rotativă – care facilitează manipularea fierbătorului.

Systemul Anti-Drip – turnați apa simplu fără să pătați ceva .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *