Cele mai bune friteuze – Cum să vă alegeți?

Great choice

Star-Light OFB-3020SS
Star-Light

Star-Light OFB-3020SS

Smart hodnotenie

9.9

Best product

Hausberg Airfryer Magic Digital HB-2255
Hausberg

Hausberg Airfryer Magic Digital HB-2255

Smart hodnotenie

9.8

Premium product

Philips Airfryer XXL HD9650/90
Philips

Philips Airfryer XXL HD9650/90

Smart hodnotenie

9.2

Súvisiace články, ktoré obsahujú viac ako jeden z pravdepodobných problémov. Neexistuje žiadna gospodrasia, ktorá by sa dala spracovať do plusu a bez s-ar potrivi. Čierna svetlá, čierna, čierna, čierna a biela, ktoré nie sú v mod regul.

Usmievavá žena, ktorá sa pripravuje na predvádzanie dobrého mena, ktorá sa stará o to, aby sa predišlo tomu, že sa to stane. Predchádzajúce a nasledujúce novinky: Predchádzajúce a nasledujúce novinky: Predchádzajúce a nasledujúce novinky: Predchádzajúce a nasledujúce novinky. Najnovšie fotografie z prednej časti func funii interesante care in veggi la prima vedere.

Cele mai bune friteuze

Picture Name Price Rating Putere Capacitate ulei Capacitate mancare
Great choice
Star-Light OFB-3020SS
Star-Light OFB-3020SS

2000 W 3 l 1.5 kg
Best product
Hausberg Airfryer Magic Digital HB-2255
Hausberg Airfryer Magic Digital HB-2255

1500 W 2.6 l 2.6 kg
Hausberg Air Fryer HB 2250 Hausberg Air Fryer HB 2250

1500 W 2.6 l 2.6 kg
Premium product
Philips Airfryer XXL HD9650/90
Philips Airfryer XXL HD9650/90

2225 W - 1.4 kg
Tefal Uno Fryer FF123130 Tefal Uno Fryer FF123130

1600 W 1.6 l 1 kg
ROYALTY LINE RL-AF3.1 ROYALTY LINE RL-AF3.1

1400 W 3 l -
Tefal Actifry 2in1 YV960130 Tefal Actifry 2in1 YV960130

- - 1.5 kg

Cum să vă alegeți friteuza?

Alegerea aparatelor de calitate este uneori dificilă. Nie je to precízne, aby ste sa presvedčili, či sa vám podarí, aby ste sa mohli spoľahnúť na to, že sa budete môcť spoľahnúť . Friteuzele sa týkajú relatívneho vzťahu k základným parametrom. Pe prirate si myslime Gasi Diferite tipuri and presný acest este motivul de ce vă vom dezvălui cum SA vă Aleg ciel mai smrekový produs , starostlivosť va Avea o durabilitate foarte Lunga.

Väzba

Ca întotdeauna și acum începem cu întrebările de bază care sunt probabil cele mai importante în alegerea celui mai bun și potrivit aparat. Înainte de a începe să vă găndiți asupra faptului să vă cumpărați sau nu o friteuză și ce fel de, răspundeți la următoarele întrebări scurte:

  • Cât de des veți folosiți friteuza? – Una dintre întrebările cheie care este, probabil, la fiecare produs. În funcție de frecvența utilizării produsului, va depinde motorul.
  • Cât de mare ar trebui să fie friteuza? – nu toată lumea are suficient spațiu pentru a cumpăra o friteză uriașă în care să pregătească mâncarea. Dimensiunea, cu toate acestea, depinde în principal de mărimea familiei. Dacă aveți o familie mai mare, trebuie să cumpărați o friteză mai mare și viceversa.
  • Friteuza poate fi demontată? – unele modele au o super capacitate prin faptul că le puteți demonta. Astfel friteuza poate fi spălată perfect și majoritatea componentelor pot fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce vă economisește mult timp.
  • Friteuza dvs. are filtre? – alegeți-vă întotdeauna friteuzele cu filtru și care absorb mirosurile. Astfel nu va mirosi urât totul în jurul dvs. precum poate găndiți.
  • Ce tip? – în articol vă va arăta mai multe tipuri interesante de friteuze pe care le veți îndrăgi și în funcție de cât de mult gătiți și mai ales ce gătiți și pregătiți, să alegeți exact acea pe care avea nevoie.

Parametrii de bază

O să ne uităm la parametrii de bază care sunt foarte importanți pentru fiecare aparat, datorită căruia veți ști mereu dacă aparatul este sau nu potrivit pentru dvs.

Alegerea unei friteuze este într-adevăr foarte simplă, deoarece pe piață nu veți găsi multe tipuri disponibile. Există câteva tipuri, dar nu atât de multe ca alte aparate.

Volumul friteuzei

Desigur, foarte important este conținutul friteuzei și nevoia de ulei. Friteuzele mai mici care sunt potrivite pentru familii mai maici necesită de la o jumătate de litru de ulei. Dar acestea sunt într-adevăr friteuze foarte mici care, pentru familiile mari nu vor fi suficiente. Astfel de friteuze sunt potrivite pentru una, maximum două persoane.

Friteuzele care sunt potrivite pentru familii mai mari, deci începând cu trei membri și mai sus, necesită mai mult de cinci litri de ulei.

Filtru

La începutul articolului am menționat că filtrul este foarte important pentru toți cei care nu vor ca mirosul de friteuză să se răspândească în întreaga casă. În plus, aburii care ies din friteuză sunt amestecați cu grâsimile și astfel vă poluează aerul și mediul înconjurător, care se curăță foarte greu de grăsimi. Prin urmare, vă recomandăm să cumpărați o friteuză care va avea filtru.

Filtrul funcționează pe un principiu simplu și anume absoarbe vaporii de grăsime și de asemenea, mirosurile nedorite. Filtrul poate fi ușor îndepărtat și curățat.

Curățare

Precum și despre filtru la fel și despre curățare am menționat deja mai sus. Baza curățeniei friteuzei este îngijirea adecvată pe care i-o acordați. Mulți oameni nu curăță în mod corespunzător friteuza, deoarece este o sarcină foarte dificilă. Dacă friteuza nu poate fi descompusă, este cu adevărat dificil să o curățați. Dacă însă sunteți proprietari fericiți ai friteuzei care se poate descompune vă puteți lăuda cu una care se curăță ușor și puteți pune multe părți în mașina de spălat vase.

Friteuzele lucrează cu uleiuri grase, iar grăsimea se îndepărtează din absolut orice foarte greu. Acest lucru știm cu toții. De aceea, este grozav dacă puteți unele piese din friteuză să spălați în mașina de spălat vase.

Funcții

Ar fi bine să vă alegeți friteuza în funcție de caracteristicile pe care le oferă. Majoritatea friteuzelor moderne au multe programe personalizabile și funcții avansate pe care le veți aprecia cu siguranță.

Avantajul este manipularea simplă a acestui aparat, care are doar câteva butoane care marchează cu exactitate activitatea pe care doriți să o faceți.

Tipuri de friteuze

Pe piață veți găsi mai multe tipuri de friteuze. Acestea sunt distribuite în funcție de tipul de soluție a elementului de încălzire, care este unul din cele mai importante părți care le are aparatul.

  • Elementul de încălzire scufundat în ulei – spirala de încălzire este detașabilă, se scufundă direct în ulei și, prin urmare, astfel o încălzește. Această prăjitorie este excelentă mai ales pentru că este mai eficientă din punct de vedere energetic, practică pentru spălare, iar datorită încălzirii simple, nu se arde mâncarea.
  • Element de încălzire ascuns – Acest tip de friteuză este cel mai popular. Uleiul încălzește recipientul de teflon, în care este turnat uleiul. În plus față de faptul că puteți prăji, în această friteuză aveți posibilitatea de a pregăti măncarea fără grăsime. O astfel de friteuză este potrivită ca un ajutor pentru o alimentație sănătoasă.
  • Friteuză rotativă – vas clasic de friteuză în care coșul se rotește în timpul prăjirii și astfel se obține rezultatul dorit.
  • Prívodný prvok v kombinácii s ventilátorom s minimálnym objemom oleja – Vychutnajte si vzduch na pláži, zapamätajte si, veľmi populárne, ohraničte ohraničené prvky, integrujte skafandrovanie, ktoré sa nachádza v prednej časti domu. Je to optimálny rozptyľovací ventilátor ako astrofel obliekaný z masky. Čerešňový koláč z čerstvého ovocia sa nachádza v blízkosti pláže.

Na malom trhu s rôznymi produktmi , ktoré sa starajú o to, aby ste sa uistili, že sa vám bude páčiť. and starostlivosť o SA vă námestí Plaça .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *