Cele mai bune oale de fiert orez – cum să vă alegeți?

Great choice

ECG RZ 060
ECG

ECG RZ 060

Smart hodnotenie

9.5

Best product

Beper 90.550
Beper

Beper 90.550

Smart hodnotenie

9.6

Premium product

Taurus Rice Chef
Taurus

Taurus Rice Chef

Smart hodnotenie

9.8

Mulți oameni cred că nu au nevoie în gospodăria lor de oale pentru a fierbe orezul. Fiertul orezului nu este foarte dificil și nu durează mult. Tot ce trebuie să faceți este să așteptați suficient de mult timp. Când fierbeți orezul, nu puteți pleca doar așa pur și simplu pentru că s-ar putea să se ardă, să fiarbă mai mult decât trebuie sau să nu se fiarbă bine.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni își cumpără oala pentru a fierbe orezul. Când gătiți, nu trebuie să pierdeți mult timp, doar setați aparatul, și puteți cu ușurință să lucrați la altceva.

Cele mai bune oale de fiert orez

Picture Name Price Rating Capacitate Putere
Premium product
Taurus Rice Chef
Taurus Rice Chef

1.8 l 700 W
Best product
Beper 90.550
Beper 90.550

1 l 400 W
Great choice
ECG RZ 060
ECG RZ 060

0.6 l 400 W
ECG RZ 19 ECG RZ 19

1.8 l 700 W
DOMO DO9176RK DOMO DO9176RK

1.3 l 500 W
Clatronic RK 3566 Clatronic RK 3566

1 l 700 W
Tefal VC145130 Tefal VC145130

6 l -

La ce puteți folosi oale de fiert orez?

Oale de fiert orez este potrivită de asemenea și pentru a pregăti alte măncăruri gustoase nu doar garnitura preferată. Să menționăm câteva lucruri:

  • Fierbe orezul – reprezintă baza. Desigur, oala de fiert orezul vă va fierbe orezul de calitate, gustos și moale fără să stați lăngă el în timp ce se fierbe. Astfel veți economisi foarte mult timp.
  • Fierbe legumele – în oala pentru orez puteți foarte ușor să fierbeți și legumele.
  • Terci – în oala de fiert orezul puteți găti, de asemenea, și o astfel de masă sănătoasă.  Este potrivită  mai ales atunci când aveți nevoie de mai mult de o porție pentru mai multe persoane sau pentru a pregăti o cantitatea mai mare de porții

Cum să vă alegeți oala de fiert orezul?

Alegerea aparatelor electrocasnice nu este la fel de simplă pe cât pare. La început trebuie să știți toate informațiile importante și parametrii de bază,  astfel încât să puteți fi sigur că nu veți fi dezamăgit. Noi vă vom sfătui astăzi cum să vă alegeți o oală de calitate pentru a fierbe orezul care vă va ajuta în orice situație și o să vă fiarbă orezul gustos și bun în fiecare zi când veți avea nevoie.

Parametrii de bază

Ne vom uita la parametrii de bază care sunt foarte importanți pentru fiecare aparat, datorită căruia veți ști mereu dacă aparatul este sau nu potrivit pentru dvs.

Alegerea oalei pentru orez este într-adevăr foarte simplă, deoarece pe piața nu veți găsi foarte multe tipuri. Există câteva tipuri dar nu atât de multe, să nu vă puteți decide pe care să o alegeți.

Consumul

Desigur, un parametru important este consumul. În cazul oalelor pentru orez consumul este similar precum în cazul produselor asemănătore, valoarea consumului este neclară deoarece aparatul nu funcționează permanent cu puterea deplină.

Dimensiunile oalei pentru orez

Locuiți într-un apartament mic și economisiți spațiu? Probabil trebuie să luați în considerare dimensiunile aparatului pe care îl alegeți. În cazul în care economisiți spațiu unde puteți, aveți nevoie de o oală mai mică care este ușor depozitabilă și încape foarte ușor într-un dulăpior.

Dimpotrivă, dacă aveți spațiu suficient, puteți să vă alegeți și aparate mai mari care sunt potrivite pentru familii mai mari.

Cu toate acestea, dimensiunea oalei pentru orez este importantă și datorită dimensiunii familiei. Dacă sunteți o familie mare, veți avea nevoie cu siguranță de o oală mai mare pentru a pregăti orezul. Dimpotrivă, o familie mai mică, care nu are atât de mulți membri, are nevoie de o oală mai mică pentru a pregăti orezul care o să-i fie suficient.

De obicei, dimensiunea începe la un volum de 0,5 litri și se termină la un volum de peste 2 litri.

Funcții

Desigur, ca orice aparat, oala pentru a pregăti orezul are câteva funcții pe care le veți aprecia cu siguranță. Cele clasice, la un preț rezonabil, au de obicei următoarele caracteristici:

  • Pornire întârziată
  • Mecanism de siguranță
  • Ecran
  • Funcție automată

Tipuri de oale pentru a fierbe orezul

Precum am menționat și mai sus există căteva tipuri de oale de fiert orez.

Oala de fiert orez în cuptor cu microunde

Poate că ați auzit despre această oală de fiert orez, sau poate nu, însă există și așa ceva. La prima vedere, seamănă cu un castron clasic din plastic cu capac care este folosit pentru a stoca alimentele în frigider. Aceste oale de fiert orez sunt potrivite pentru a fierbe orezul bine și în cuptorul cu microunde. Oala de fiert orez este potrivită și pentru a fierbe legumele.

Și cum funcționează? Nu este deloc dificil. Pur și simplu în oală introduceți apă, orezul, închideți cu capac și puneți-l în cuptorul cu microunde. Orezul este gata în câteva minute.

Oala electrică pentru orez

Aceasta este tipul cea mai popular pe care toată lumea îl cunoaște și de asemenea știe cum arată.

Oala electrică pentru orez va avea grijă de orice tip de orez pe care doriți să-l pregătiți.

Aceast aparat este o investiție excelentă pentru fiecare persoană care dorește să aibă orezul bine gătit, care este gătit rapid, simplu și fără griji.

Întreținere

Este într-adevăr foarte simplă. Oala poate fi descompusă, astfel o puteți spăla simplu și în mașina de spălat vase, sau manual.

Încheiere

Pe piață veți găsi o mulțime de oale diferite pentru orez și produse, printre care veți găsi cu siguranță cel care este potrivit pentru dvs. și care o să vă placă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *