Cele mai bune feliatoare de bucătărie – Cum să vă alegeți?

Great choice

Esperanza EKM017 Prosciutto
Esperanza

Esperanza EKM017 Prosciutto

Smart hodnotenie

9.8

Best product

Camry CR 4702
Camry

Camry CR 4702

Smart hodnotenie

9.7

Premium product

Gorenje R 606 E
Gorenje

Gorenje R 606 E

Smart hodnotenie

9.2

Feliatorul de bucătărie este un produs important pe care ar trebui să-l aveți acasă și dvs. Chiar dacă feliatorul nu este un produs atât de important precum blenderul sau fierbătorul electric este suficient de important pentru ca să puteți felia salam, legume sau brâmză sau alte alimente.

În orice caz, prin urmare, astfel de produse sunt binevenite în gospodărie.

Cele mai bune feliatoare

Picture Name Price Rating Consum Grosime maxima a feliilor
Great choice
Esperanza EKM017 Prosciutto
Esperanza EKM017 Prosciutto

150 W 15 mm
Best product
Camry CR 4702
Camry CR 4702

200 W 15 mm
Premium product
Gorenje R 606 E
Gorenje R 606 E

180 W 15 mm
Domoclip DOM256 Domoclip DOM256

120 W 22 mm
Andrew james AJ000339 Andrew james AJ000339

150 W 15 mm
Gorenje R 506 E Gorenje R 506 E

160 W 15 mm
Sencor SFS 1001GR Sencor SFS 1001GR

100 W 15 mm

Cum să vă alegeți feliator?

Cu siguranță este bine să aveți acasă un cuțit de calitate, aceasta poate fi o opțiune, doar dacă vă uitați dintr-o altă perspectivă veți înțelege că unele alimente necesită feliator, cuțitul clasic nu va fi îndeajuns. Pentru a obține rezultate cât mai bune aveți nevoie de un feliator de calitate, cu care veți economisi nu doar timpul dar deasemenea și energia dvs. Procesul de tăiere a cărnii, brânzei, pâinii, fructelor sau legumelor este astfel mult mai ușor și mai rapid.

Avantajele feliatoarelor

Să începem cu unele dintre avantajele feliatoarelor care vă vor convinge cu siguranță să vă găsiți pe piață unul care să vă placă și să-l cumpărați.

  • Performanță – feliatoare de alimente sunt considerabil mai rapide decât felierea manuală a alimentelor. Dacă sunteți obosiți și nu doriți să acorați timpul activitățiilor care să vă epuizeze, pur și simplu alegeți-vă acest aparat care o să vă oferă mai mult timp liber pe care îl pierdeți investind în feliere.
  • Simplu de utilizat – acest punct spune suficient în sine. Folosirea feliatoarelor este într-adevăr foarte simplu. Doar porniți aparatul și apoi vedeți rezultatele.
  • Economisește bani – cumpărarea alimentelor feliate în magazin este întotdeauna mai scumpă. Acesta este motivul pentru care puteți economisi bani dacă dețineți un feliator.
  • Omogenitatea – dacă aveți dificultăți cu faptul că nu puteți felia alimente în bucăți egale, acest lucru va rezolva feliatorul.

Parametrii de bază

Ne vom uita la parametrii de bază care sunt foarte importanți pentru fiecare aparat, datorită căruia veți ști mereu dacă aparatul este sau nu potrivit pentru dvs.

Performanță

Multe feliere de înaltă care au performanță ridicată oferă deasemenea și o varietate largă de viteze. Viteza cea mai rapidă poate felia alimentele într-adevăr rapid, ușor și mai ales fără probleme.

Fiți atenți, totuși, deoarece unele aparate au putere redusă și se pot supraîncălzi rapid. Acesta este motivul pentru care ar trebui să țineți cont de posibilitățiile pe care le oferă și la ce este potrivit.

Prețul

Un parametru important este prețul. În ceea ce privește aparatul precum este feliator nu ar trebui să economisiți bani. Motivul este faptul că performanța și rezultatele vi se vor întoarce și totul sa va reflecta. Dacă însă cumpărați un produs ieftin, acesta nu vă va oferi niciodată o performanță la fel de bună precum ați dorit.

Utilizare

În funcție de modul în care și mai ales pentru ce veți utilizați aparatul respectiv, depinde, de asemenea, ce aparat ar trebui să alegeți. Dacă doriți să utilizați aparatul regulat veți avea nevoie de un aparat mai scump și mai puternic. Dimpotrivă, dacă intenționați să folosiți aparatul doar sporadic va fi îndeajuns un feliator mai ieftin și mai puțin performant.

Mărimea

Pe piață există un număr mare de dimensiuni diferite. Acesta este motivul de ce ar trebui să știți ce mărime să alegeți. Dacă sunteți o familie mare, trebuie să alegeți un felicitar mare și viceversa, dacă sunteți o familie mică, ar trebui să vă alegeți aparatele mai mici.

Tipuri de feliatoare

Există două tipuri de feliatoare din care vă puteți alege.

Feliatoare electrice

Feliatoare electrice sunt, de asemenea numite și feliatoare automate de alimente. Aceste feliatoare sunt mult mai populare decât cel de-al doilea tip de feliatoare manuale.

Feliatore electice se utilizează ușor și de obicei sunt la un preţ accesibil. După cum sugerează și titlul, feliatoare automate funcționează complet automat și în mod independent. Alimentele sunt tratate exact așa cum aveți nevoie.

Cele mai multe dintre aceste dispozitive pot fi de asemenea schimbate și la tip manual și puteți să lucrați cu el manual.

Feliatoare manuale

După cum sa menționat deja mai sus, al doilea tip sunt feliatoare maunale, care pot fi utilizate cu ușurință, de asemenea. Dezavantajul celui de-al doilea tip este că acest tip de feliator trebuie să controlați dvs. și astfel nu funcționează singur.

Cu toate acestea, sunt mai bune decât tăierea clasică cu cuțit, deoarece cea mai mare parte din muncă îl face în locul vostru.

Încheiere

Pe piață veți găsi o mulțime de feliatoare diferite și produse, printre care veți găsi cu siguranță cel care este potrivit pentru dvs. și care o să vă placă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *