Cele mai bune căști pentru schi – cum să vă alegeți?

Great choice

Salomon Cruiser CA
Salomon

Salomon Cruiser CA

Smart hodnotenie

9.2

Best product

Cebe Fireball Mat Ciment White
Cebe

Cebe Fireball Mat Ciment White

Smart hodnotenie

9.5

Premium product

Salomon DRIVER S
Salomon

Salomon DRIVER S

Smart hodnotenie

9.3

Atunci când vă alegeți diverse accesorii pentru schi este bine să știți ce să cumpărați și cum. Mulți schiori începători, care încep să schieze au nevoie de încurajare și ajutor în alegera fiecărui accesoriu. Pe lângă, ski care sunt bineînțeles, cele mai importante, este important să știți de ce altceva mai aveți nevoie. În echipamentul de bază includem și casca, ochelari sau bețele potrivite. Astăzi ne vom concentra pe alegerea celei mai bune căști de schi.

Cele mai bune căști de schi pentru bărbați

Picture Name Price Rating Pentru Material exterior
Best product
Cebe Fireball Mat Ciment White
Cebe Fireball Mat Ciment White

Unisex EPS
Premium product
Salomon DRIVER S
Salomon DRIVER S

Unisex Poliestiren
Great choice
Salomon Cruiser CA
Salomon Cruiser CA

Barbati ABS
Salomon brigade Salomon brigade

Barbati -

Cele mai bune căști de schi pentru femei

Picture Name Price Rating Pentru Material exterior
Best product
Cebe Fireball Mat Ciment White
Cebe Fireball Mat Ciment White

Unisex EPS
Premium product
Salomon DRIVER S
Salomon DRIVER S

Unisex Poliestiren
Salomon Pearl CA Salomon Pearl CA

Femei -

Cum să vă alegeți căscă pentru schi?

Casca de schi are un rol important și de bază, pe care probabil îl știm cu toții. Această funcție este funcția de protecție. Utilizând casac vă veți proteja capul în caz de cădere sau a unei coliziuni. Pentru a alege cea mai bună cască, aveți nevoie de câteva informații și cunoștințe de bază pe care vom fi fericiți să vi le clarificăm în articolul de astăzi și vă vom oferi câteva sfaturi pentru a alege nu numai o cască elegantă și frumoasă, dar să fie de asemenea practică și funcțională.

Nu uitați de certificat

În ciuda faptului că mulți oameni văd casca ca o povară, adevărul este că casca este foarte importantă pentru toți. Deci, dacă căutați o cască de calitate care să vă protejeze de orice cădere sau coliziune, ar trebui să știți că există două categorii care sunt importante în cazul căștilor și sunt clasificate în funcție de certificat.

  • Kategoria A – această categorie este, desigur, cea mai bună. Este de înaltă calitate, în cele mai multe cazuri acoperă urechile, și materialul de înaltă calitate, poate rezista unui impact mai mare și mai puternic. Toate acestea înseamnă că aceste căști sunt, de asemenea, cele mai scumpe. Precum am subliniat în mod repetat în mai multe articole, în ceea ce privește accesoriile de schi ar fi mai bine să nu economisiți ci să investiți în ele și să plătiți suplimentar.
  • Kategoria B – Această categorie este încă de înaltă caliate și bună, dar majoritatea acestor căști acoperă doar o parte a capului doar creștetul. Aceste căști nu vă oferă protecție pentru urechi, ceea ce este în cele mai multe cazuri foarte important și în cazul unui impact s-ar putea să nu vă protejeze bine capul dvs. Din punct de vedere financiar, aceste căști sunt mult mai ieftine și astfel puteți economisi bani. Cu toate acestea, în privința căștilor acest lucru nu se merită.

La ce trebuie să fiți atenți în privința căștilor ?

Există câțiva parametri și lucruri asupra cărora trebuie să vă concentrați și cărora ar trebui să acordați atenția. Printre aceste parametri includem:

Forma și mărimea căștii

Atunci când alegeți o cască, ar trebui să știți că ar trebui să vi se potrivească perfect. Nu ar trebui să arate ciudat, nu ar trebui să fie prea mare, și de asemenea nu ar trebui să fie nici prea îngustă. Pentru a îndeplini funcțiile de bază și pentru a fi de ajutor, trebuie să țină bine și să vă dea o stare de bine.

Cel mai bine este să încercați casca. Doar puneți-vă casca pe cap si apoi scutura-ți capul. Dacă casca vă ține bine, este un semn că este potrivită pentru dvs. Dar dacă s-ar mișca sau nu vi se va potrivi, alegeți-vă alta.

Atunci când vă alegeți casca nu vă grăbiți niciodată și rezervați-vă mai mult timp. Căștile ar trebui să încercați personal, deci este mai bine să mergeți la un magazin fizic și casca vă cumpărați acolo.

Structura

Exact, și structura este foarte importantă. Aceasta se compune din două părți:

  • Exterioară, dură
  • Strat moale

Partea exterioară este cea pe care o vedem și de cele mai multe ori arată foarte bine. Cealaltă parte este mai mult funcțională și atenuează toate șocurile care ar putea fi problematice pentru capul dvs.

Pe piață veți găsi de asemenea și căști realizate cu tehnologia in mould sau hardshell.

In mould căștile sunt realizate astfel încât ambele straturi sunt îmbinate. Aceasta înseamnă că casca dvs. va fi mult mai ușoară și o să fie mai lejeră.

Pe de altă parte, căștile care sunt realizate cu tehnologia hardshell au partea exterioară din carbon și straturile nu sunt îmbinate, ceea ce înseamnă că casca este mai grea și nu este atât de lejeră.

Căști pentru bărbați și femei

Căști pentru schi pot fi împărțite și în funcție de sex. Adevărul este că aceste două tipuri nu sunt foarte diferite una de cealaltă. În general căștilor diferă în funcție de culoare sau dacă au decupaj, ceea ce permite femeilor să aibă părul strâns în coadă.

Ochelarii

Și ce au în comun cu ochelarii cu casca? Au într-adevăr foarte multe în comun pentru că trebuie să stea bine împreună. Mulți oameni din cauza aceasta își cumpără seturi sau produse de aceeaşi marcă. Este mult mai probabil ca aceste produse să se potrivească împreună.

Dacă încercați să combinați diferite mărci, este foarte greu să găsiți produse care să vi se potrivească împreună, şi de aceea dacă vă cumpărați casca, cumpărați-vă atunci și ochelarii. În magazin, puteți încerca imediat și veți vedea dacă sunt compatibile.

Închizătoare

Cum se va închide casac dvs.? Cel mai frecvent pe piață veți două tipuri, și anume:

  • Din plastic
  • Din metal

Închizătoare de calitate este din metal, deoarece este mai rezistentă împotriva distrugerii, dar mulți oameni cumpără și din plastic deoarece este mai practic. Cu mănuși se deschide mult mai ușor.

Ce trebuie să faceți după cădere?

Se poate întâmpla să cădeți, casca se poate zgâria. Ce trebuie să faceți după? Este necesar să schimbați casca? Dacă v-ați rânit la cap sau ați avut un accident mai grav, cel mai bine este să înlocuiți casca. De asemenea mulți experți recomandă acest lucru. În cazul căștilor care sunt create prin tehnologia in mould, menționată mai sus, deformările apar imediat și este necesară înlocuirea.

Cel mai important lucru, la încheiere este să vă schimbați casca la fiecare trei ani. Pentru siguranță.

Alegerea căștilor de schi nu este deloc ușoră, dar merită să vă rezervați mai mult timp pentru aceasta. Astfel, puteți fi sigur că alegeți exact pe cea de care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *